Ügyintézés 2021.03.08-tól

Ügyintézés a Varbói Közös Önkormányzati Hivatalban Varbó, Kondó és Sajólászlófalva községekben 2021. március 8-tól

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Magyarország Kormányának a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Kormányrendelete alapján hivatalunkban és kirendeltségeinknél

2021. március 8. napjától további intézkedésig az ügyfélfogadás SZÜNETEL!

Kérjük, hogy beadványaikat elsősorban elektronikus úton a hivatalunk Hivatali kapujára – Hivatal rövid neve:VARBOKH KRIDazonosítója: 212981758 – küldött, elsősorban az önkormányzati hivatali portálon megtalálható nyomtatványok felhasználásával, vagy e-papíron illetve e-mailen küldjék be. Az elektronikusan beküldhető nyomtatványokat az alábbi linken lehet elérni:
https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap

Kérjük, amennyiben kérelmeik benyújtása technikai okokból nem lehetséges, úgy azokat e-mailen (varboph@t-online.hu, polg.hiv.kondo@parisat.hu, slfkozoshivatal@parisat.hu ) vagy postai úton juttassák el a Varbói Közös Önkormányzati Hivatal 3778 Varbó, Hősök tere 1. címre.

Március 8-tól személyesen kizárólag rendkívüli és kivételesen indokolt esetben kereshetik fel hivatalunkat – pl. haláleset bejelentése esetén az anyakönyvvezetőket-a Kormányrendeletben elrendelt home office munkavégzés következtében a kizárólag ügyeleti rend szerinti munkavégzés miatt a személyes megjelenést a kivételes ügyintézésre telefonon előre egyeztetni kell!!!

Kérjük ügyfeleinket, hogy telefonon keresztül keressék hivatalunkat, tekintettel arra, hogy március 8.-tól hivatalunk ügyeletet tart, és nem minden nap áll rendelkezésre az adott ügyben illetékes ügyintéző,aki az üggyel kapcsolatban részletes felvilágosítást tudna adni.

A hivatalunk az alábbi telefonszámon érhető el:
Varbó: 30/4940526
Kondó: 48/521-025
Sajólászlófalva: 20/4555938

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

dr. Nagy Petronella
jegyző

You may also like...