Ingyenes lakossági LED-csereprogram

Varbó Község Önkormányzata a CYEB Energiamegoldások Kft.-vel együttműködve elindította lakossági LED-csereprogramját, melynek keretében a varbói lakosok ingyenesen juthatnak energiatakarékos LED-izzókhoz.

Azok a varbói lakosok, regisztrálhatnak a programba akiknek a nevére szól a villanyszámla.

Regisztrálni 2023. február 01-től február 28-ig lehet a ledcsere.hu oldalon.

Fontos, hogy az oldalon a regisztrációs űrlap utolsó oldalán Varbót jelöljék átvevőhelyként.


Hogyan lehet csatlakozni a programhoz?

A villanyszámlával rendelkező személy regisztrál a ledcsere.hu oldalon, ahol a felhasználóbarát felületünknek köszönhetően néhány perc alatt megtörténik az adatok rögzítése.

Az ehhez szükséges információk, illetve dokumentumok :

  • jelenlegi izzók száma helyiségenként, (teljesítmény, típus- E27/E14),
  • személyi igazolvány, lakcímkártya,
  • utolsó havi villanyszámla.

A regisztráció utolsó lépéseként érdemes a lakóhelyünkhöz legközelebb eső átadópontot választani a legördülő listából (jelen esetben Varbó!). A rendszer a megadott adatok alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult. Egy fogyasztási helyre, az éves villamosenergia felhasználástól függően maximum 50 db LED-et tudunk biztosítani.

Hogyan történik a LED-ek átvétele?

A regisztrációt követően a programra jelentkezők e-mailes értesítést kapnak, hogy mikor és hol vehetik át ingyenes LED-jeiket. Ehhez szükség lesz a személyi igazolványukra és a helyszínen, a honlapon korábban megtekintett szerződés aláírására. Ha valaki más nevében jár el, két tanúval aláíratott meghatalmazásra lesz szüksége. A régi, hagyományos izzókat NEM szükséges leadni.

Az Önkormányzat regisztrációs napot jelölt ki, segítve azokat, akiknek nincs internetelérésük vagy e-mail címük. A Polgármesteri Hivatal épületében (3778 Varbó, Hősök tere 1.) az alábbi időpontokban nyújtanak segítséget az ügyintézők:

2023. 02.08.    Szerda 12:00 – 17:00 óra között.

2023. 02.15.    Szerda 12:00 – 17:00 óra között.

2023. 02.22.    Szerda 12:00 – 17:00 óra között.

You may also like...